Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Nimue Sun C Line



H Nimue Skin Technology επεκτείνει την αντιηλιακή της σειρά προσθέτοντας, μετά το πολύ επιτυχημένο Nimue SPF 40, το  Nimue SPF 30 body Spray Active (αντιηλιακό σπρέι για το σώμα με δείκτη προστασίας 30), το Nimue SPF 50 body Spray Sport (αντιηλιακό σπρέι για το σώμα με δείκτη προστασίας 50) και τη Nimue After Sun Hydrator  (ενυδατική κρέμα σώματος για φροντίδα μετά τον ήλιο).
Η προστασία από τον ήλιο είναι ένας από τους τέσσερις βασικούς  πυλώνες της φιλοσοφίας της Nimue: Η μείωση και πρόληψη των βλαβερών επιπτώσεων του περιβαλλοντικού στρες, των ακτίνων UV και IR, η βελτίωση της συνολικής υγείας του δέρματος και η μείωση των επιπτώσεων της θερμικής γήρανσης.

Τα αντιηλιακά σώματος
Nimue SPF 30 body Spray Active  και  Nimue SPF 50 body Spray Sport  δημιουργήθηκαν με στόχο την προστασία του δέρματος από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στις ακτίνες UVA, UVB και IR, η οποία προκαλεί δερματικές βλάβες σε διάφορα επίπεδα, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία του δέρματος.

Η συνεργική σύνθεση ανόργανων και οργανικών αντιηλιακών φίλτρων προσφέρει πιστοποιημένη προστασία ευρέως φάσματος απο τις ακτίνες UVA και UVB. Το ελαφρύ, μη λιπαρό γαλάκτωμα σώματος σε μορφή σπρέι προσφέρει επίσης αντιγηραντικά ωφέλη βοηθώντας στη μείωση των ορατών σημείων της φωτογήρανσης και συμπληρώνοντας αποτελεσματικά το πρόγραμμα  δερματικής υγείας της Nimue Skin Technology.

Η Nimue After Sun Hydrator  (ενυδατική κρέμα σώματος για φροντίδα μετά τον ήλιο) ολοκληρώνει τη σειρά αντιηλιακής προστασίας: Με βελτιωμένη σύνθεση για την ανακούφιση από τις συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο, προσφέρει άνεση στο δέρμα ενώ βοηθά στην αποκατάσταση των βλαβών. Συνιστάται για όλη την οικογένεια, από την ηλικία των 2 ετών και άνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου