Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Nimue Body Spray SPF 30 Active

Nimue Body Spray SPF 30 Active 


Η Nimue Skin Technology  παρουσιάζει τo αντιηλιακό για το σώμα Active SPF 30. Διατίθεται σε μορφή σπρέι για άνετη και εύκολη χρήση.
 
Οι άνθρωποι  είναι πλέον περισσότερο ενήμεροι για τις βλαβερές επιπτώσεις της έκθεσης  του προσώπου στην υπεριώδη ακτινοβολία, με πολλά προϊόντα και καλλυντικά  με χρωστικές  που  προσφέρουν προστασία από τον ήλιο.  Είναι όμως εξαιρετικά σημαντικό να προστατεύουμε όχι μόνο το πρόσωπό,  το λαιμό και  το ντεκολτέ, αλλά και το σώμα μας, ώστε να διασφαλίσουμε τη μέγιστη προφύλαξη απο τις ακτίνες  UV.

Το νέο, ελαφρύ, μη λιπαρό αντιηλιακό για το σώμα Nimue SPF 30 Active διατίθεται  σε συσκευασία σπρέι 150 ml  για εύκολη εφαρμογή σε όλο το σώμα.

Με μια στρατηγική πολλαπλής προσέγγισης στη σύστασή του, προσφέρει πιστοποιημένη, υψηλή προστασία ευρέως φάσματος  κατά των ακτίνων UVA και UVB,  ενώ βοηθά το δέρμα να αντισταθεί  στην προγηραντική ηλιακή ακτινοβολία (UV και IR) και  το προγηραντικό θερμικό σοκ (ζέστη / κρύο).

Τα συστατικά περιλαμβάνουν τελευταίας γενιάς Διοξείδιο του Τιτανίου και ένα σύμπλοκο αντιηλιακών φίλτρων για την εξασφάλιση πιστοποιημένης, υψηλή προστασίας ευρέως φάσματος  κατά των ακτίνων UVA και UVB. Η ελεγχόμενη διανομή  τoυ μικρού μεγέθους σωματιδίων του Διοξειδίου του Τιτανίου επιτρέπει πραγματική διαφάνεια και προστασία.


.Οι Βιταμίνες Ε και C παρέχουν στο  δέρμα προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ προσφέρουν ανακούφιση στην επιφάνεια του δέρματος.  Το εκχύλισμα Artemia salina συμβάλλει στη βελτίωση της αντίστασης του δέρματος στο ηλιακό και θερμικό γηραντικό σοκ.
 
Σχεδιασμένο για όλη την οικογένεια, για  χρήση σε όλο το σώμα για την προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο παιδιά 2 ετών και άνω, όπως επίσης απο ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ Nimue SPF 30 Active

Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tricontanyl PVP, Glycerin, Titanium Dioxide (Nano), Caprylic / Capric Triglyceride, Ethylhexyl Salicylate, Dicaprylyl Carbonate, C14-22 Alcohol, Silica, Artemia Extract, Tocopheryl Acetate, Alkyl Glucoside, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate Sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Copolymer, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Aluminum Stearate, Alumina, Polyhydroxystearic Acid. Organic chemical sunscreens, Inorganic physical sunscreens, Vitamin E Acetate and Vitamin C, Artemia Salina Extract

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
Υψηλή προστασία ευρέως φάσματος κατά των ακτίνων UVA και UVB, προστασία IR, αντιγηραντικά ωφέλη.  

ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
 Οργανικά χημικά αντηλιακά φίλτρα, ανόργανα φυσικά αντιηλιακά φίλτρα, Βιταμίνη Ε και Βιταμίνη C, Εκχύλισμα Artemia salina 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid (PBMSA) +  Butylmethoxydibenzoyl-methane (BMDM):

= Οργανικά χημικά αντηλιακά φίλτρα

To PBMSA είναι ένα ισχυρό μέσο απορρόφησης των ακτίνων UVB που έχει τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητά του στα 306nm, αλλά είναι επίσης αποτελεσματικό μεταξύ των 280-320nm.

Το BMDM  είναι ένα ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα απορρόφησης των ακτίνων UVA. Επιτρέπει προστασία ευρέως φάσματος όταν συνδυάζεται με ένα αποτελεσματικό φίλτρο UVB και μπορεί να ενισχύσει τις τιμές του SPF.

 Micronised Titanium Dioxide
= Ανόργανο φυσικό αντιηλιακό φίλτρο

Η ελεγχόμενη διανομή  τoυ μικρού μεγέθους σωματιδίων του Διοξειδίου του τιτανίου επιτρέπει πραγματική διαφάνεια και μέγιστη προστασία ενάντια στις ακτίνες UV.  

Το σύστημα διασποράς επιτρέπει την καταλληλότητα για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών από 2 ετών και άνω, καθώς και των ενηλίκων με ευαίσθητο δέρμα.
  

 Βιταμίνη Ε και Βιταμίνη C (Φωσφορικό Ασκορβικό Νάτριο)

= Αντιοξειδωτικά

Παρέχουν  αντιοξειδωτικά ωφέλη για το δέρμα, καθώς και  αυξημένη ενυδάτωση της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας

·         Αυξημένη καταπράυνση της επιφάνειας του δέρματος
·         Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
·         Πρόληψη της καταστροφής του δέρματος που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες
·         Προστατευτικές ιδιότητες κατά του ηλιακού εγκαύματος
·         Μείωση του αριθμού των κατεστραμμένων απο τις ακτινοβολίες UV κυττάρων
·         Προστασία του δέρματος κατά των βλαβών που προκαλούνται από τις ROS
·         Μείωση της πρόωρης γήρανσης που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία
·         Αύξηση της ενζυμικής δραστηριότητας του δέρματος


Εκχύλισμα Artemia salina

= Απορροφά την προγηραντική ηλιακή ακτινοβολία (UV και IR) και το προγηραντικό θερμικό σοκ (ζέστη / κρύο)

Το Εκχύλισμα Artemia salina συμβάλλει στη βελτίωση της αντίστασης του δέρματος στην ηλιακή και θερμική γήρανση. Παρέχει αντοχή σε ακραία περιβαλλοντική καταπόνηση. Αποκαθιστά την λειτουργία του δέρματος και παρέχει υπέρυθρη προστασία.
Επιπλέον, σε προϊόντα που περιέχουν Artemia Salina παρατηρείται μείωση στις ρυτίδες και τα σημάδια της γήρανσης.

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου