Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Απολεπιστική θεραπεία προβληματικού δέρματος - Penta Salaic Peel














Professional penta salaic peel
Eπαγγελματική ενεργή θεραπεία
8 σωληνάρια Χ 10 ml, συσκευασμένα σε κουτί από plexiglass.
Τα σωληνάρια σημειώνονται με πράσινο για να αντιστοιχούν με την ταξινόμηση του προβληματικού  δέρματος.

[Ένας σωληνάριο των 10 ml είναι κατάλληλο για μία θεραπεία / συνιστώνται 6 ‐ 12 θεραπείες]

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Το penta salaic peel είναι ένα συμπυκνωμένο επιφανειακό κερατολυτικό peeling με 5 οξέα («penta» = 5: γλυκολικό, γαλακτικό, σαλικυλικό, αζελαϊκό και πυροσταφυλικό οξύ) - 5 παράγοντες απολέπισης και με πρόσθετες θεραπευτικές ιδιότητες σε μία ελαφριά γαλακτώδη βάση.
Το προηγμένο σύστημα σωρευτικής θεραπείας peeling ενδείκνυται για την προβληματική κατάταξη του δέρματος [ακμή και τάση ακμής]. Η επιλογή των δραστικών συστατικών σε ένα πολυμερικό σύστημα μεταφοράς διευκολύνει πρωτίστως την επιφανειακή απολέπιση και βοηθά στη θεραπεία του προβληματικού δέρματος.

ΒΑΣΙΚΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
•  Γλυκολικό οξύ  •  Γαλακτικό οξύ  • Σαλικυλικό οξύ • Αζελαικό οξύ  • Πυροσταφυλικό οξύ•  Εκχύλισμα φλοιού ιτιάς • Eκχύλισμα Marigold

ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ : (πρότυπο & αμφοτερικό για απολέπιση)

Με χαμηλότερου μοριακού βάρους AHA ικανό για καλύτερη διείσδυση, ώστε μέσω της κερατολυτικής δράσης να οδηγεί σε αποτελεσματική και γρήγορη απολέπιση του δέρματος. Ένας χρονοεξαρτώμενος μηχανισμός απελευθέρωσης απο το αμφοτερικό γλυκολικό οξύ, οδηγεί σε χαμηλότερη συγκέντρωση AHA για την αποφυγή πρόκλησης ερεθισμών.

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ: (απολέπιση)
Το γαλακτικό οξύ προέρχεται από το γάλα και έχει ήπιο AHA. Τα μόρια του είναι μεγάλα και ως εκ τούτου δεν επιτρέπουν βαθιά διείσδυση σε σύγκριση με το γλυκολικό οξύ. Το γαλακτικό οξύ δρά πάνω στο δέρμα διαλύοντας την κεράτινη στιβάδα και απολεπίζοντας ήπια το δέρμα. Λειτουργεί συνεργικά με τα άλλα οξέα για την προώθηση της απολέπισης και φωτίζει την επιδερμίδα.

ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ: (απολέπιση)
Ένα Βήτα‐υδροξύ‐ οξύ που διαθέτει ελαιοδιαλυτικές ιδιότητες για τη μείωση του σμήγματος και των καθαρισμό των πόρων, μαζί με την κερατολυτική του δράση η οποία χαλαρώνει και αφαιρεί τα κερατινοκύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Διαθέτει επιπλέον κάποιες αντι‐φλεγμονώδεις ιδιότητες.

ΑΖΕΛΑΙΚΟ ΟΞΥ  ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΟ  ΚΥΚΛΟΔΕΞΤΡΙΝΗΣ   (αντιβακτηριακό)

Το Αζελαϊκό οξύ βρίσκεται μέσα σε ένα πολυμερικό σύστημα μεταφοράς που αποτελείται από το οξύ εγκιβωτισμένο σε ένα σύμπλοκο κυκλοδεξτρίνης, υπεύθυνο για μία ελεγχόμενη απελευθέρωση του Αζελαϊκού οξέος που καθορίζει: • μια μεγαλύτερη βιο‐διαθεσιμότητα των οξέων με αποτέλεσμα την αύξηση της απολεπιστικής δράσης και την κυτταρική ανανέωση. • Μια χαμηλότερη συγκέντρωση του ελεύθερου οξέος με αποτέλεσμα λιγότερο ερεθισμό.

Μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα το Αζελαϊκό οξύ που περιέχεται στο σύμπλοκο κυκλοδεξτρίνης απελευθερώνεται σταδιακά. Οι κυκλοδεξτρίνες είναι κυκλικοί ολιγοσακχαρίτες που λαμβάνονται μετά την πέψη του αμύλου απο το ένζυμο κυκλοδεξτρίνη ‐ glucosil‐ τρανσφεράση, που παράγεται από διάφορους μικροοργανισμούς. Πλεονέκτημα του συμπλόκου αποτελεί το ότι δεν είναι ευαίσθητο σε στρεσογόνους παράγοντες και οτι προστατεύει το Αζελαϊκό οξύ προλαμβάνοντας την υποβάθμιση της δραστικότητας και την ενίσχυση της επίδρασης του. Το σύστημα κυκλοδεξτρίνης θα μαζέψει την υπερβολική λιπαρότητα του δέρματος όταν το Αζελαϊκό οξύ έρθει σε επαφή με το δέρμα.

ΤοΑζελαϊκό οξύ έχει πολλές ιδιότητες:

• Αντιβακτηριδιακές: μειώνει την ανάπτυξη των βακτηριδίων στο θυλάκιο [Propionibacterium acnes και Staphylococcus epidermidis] •Κερατολυτικές και φαγεσωρολυτικές:ομαλοποιεί τον κύκλο εργασιών των κυττάρων •απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες και μειώνει τη φλεγμονή •Μειώνει τη μελάγχρωση •ΤοΑζελαϊκό οξύ χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ήπιας έως μέτριας ακμή, τόσο της φαγεσωρικής όσο και της φλεγμονώδους. Δρά σταματώντας την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν ακμή και κρατώντας τους πόρους καθαρούς.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΛΟΙΟΥ ΙΤΙΑΣ:
Ένα φυσικό Βήτα‐ υδροξύ‐ οξύ που προέρχεται από τη μαύρη ιτιά [salix nigra] που εντοπίζεται στο ανατολικό τμήμα της Βόρειας Αμερικής. Ο φρέσκος φλοιός είναι πλούσιος σε συστατικά όπως τανίνες και σαλικυλικό οξύ. Το εκχύλισμα από το φλοιό έχει αντιμικροβιακές, στυπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ενισχύει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων του δέρματος. Όντας ένα φυσικό οξύ δεν έχει το ερεθιστικό δυναμικό ερεθισμού του συνθετικού σαλικυλικού οξέος. Απολεπίζει αποτελεσματικά την επιφάνεια και τους πόρους.

ΠΥΡΟΣΤΑΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ  (απολέπιση και αναζωογόνηση)

Είναι βοτανικώς προερχόμενο από τη ζύμωση φρούτων, σταφυλιού και μελιού. Εμποδίζει την πάχυνση της κεράτινης στιβάδας, μέσω της διάσπασης της συνοχής μεταξύ των επιδερμικών κερατινοκυττάρων, μειώνει τη λιπαρότητα και βοηθά στην πρόληψη των επιφανειακών ουλών ακμής.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ MARIGOLD  (απολέπιση και αντιερεθισμός): 

Είναι βοτανικώς προερχόμενο από το λουλούδι Calendula officinalis που περιέχει σαλικυλικό οξύ. Οι Σαπωνίνες και τα πολυφαινολικά παράγωγα έχουν αντιφλεγμονώδεις και καταπραντικές ιδιότητες στη φλεγμονή της ακμής. Οι κερατολυτικές ιδιότητες προωθούν την απολέπιση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡIΣΤΙΚΑ:

Ένα χρονοεξαρτώμενο γαλακτωματικό peeling με απολεπιστικές και θεραπευτικές ιδιότητες που βασίζεται σε ένα σύμπλοκο τεχνολογικώς προηγμένων οξέων και δραστικών συστατικών για την θεραπευτική αντιμετώπιση των προβληματικών δερματικών καταστάσεων σε μία μή επεμβατική και προοδευτικήπροσέγγιση.

• Χωρίς parabens 
• Μοναδικό μίγμα 5 τεχνολογικώς προηγμένων  οξέων 
• Σύστημα διανομής  για την ενίσχυση των  αποτελεσμάτων  • Ασφαλές, χρονοεξαρτώμενο,  μη επεμβατικό  peeling  
• Κανένας ερεθισμός του δέρματος
 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Προβληματικό δέρμα ‐ συνθήκες ακμής  και τάσης  ακμής  Συμφορητικές συνθήκες ‐Συνθήκες λιπαρότητας  Συνθήκες πάχυνσης-ασφυξίας του δέρματος Βαθύς καθαρισμός του νεανικού δέρματος άνω των  14 ετών

ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: Η απολέπιση και η αποσυμφόρηση του δέρματος  αποκαθιστά το φυσιολογικό πάχος του με  αποτέλεσμα  ένα καθαρότερο, απαλότερο και  μαλακότερο δέρμα, με ταυτόχρονη ενυδάτωση και  χωρίς κανένα ερεθισμό
• Αντιβακτηριδιακές ιδιότητες  • Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες  • Βελτίωση της υφής του δέρματος και του μεγέθους  των  πόρων  • Λάμψη του δέρματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου