Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΦΑΣΗ 2: ενεργή αποκατάσταση δερματικής υγείας

Η ΦΑΣΗ 2 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΟΝΟ 1 ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!

Ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα στο πρόγραμμα δερματικής υγείας, επιταχύνει την αναζωογόνηση και την αποκατάσταση του δέρματος.

60ml + Refill
ACTIVE LOTION: Η υψηλή περιεκτικότητα του σε  Άλφα Υδροξυ οξέα και ισχυρά υγραντικά, αυξάνει την κυτταρική ανανέωση  και την ελαστικότητα του δέρματος. Ιδανική για  περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο και υπερμελαγχρωματικό δέρμα.

Ο ιδανικός συνδυασμός του AHA complex από Γλυκολικό, Κιτρικό και Γαλακτικό οξύ προωθεί την αναζωογόνηση και επιταχύνει τη διαδικασία αποκατάστασης. • Το Γλυκολικό οξυ απολεπίζει και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος. • Το Γαλακτικό οξυ επαναφέρει το φυσικό    χρωματικό τόνο.

Βασικά ενεργά συστατικά
  • 10 % Τριπλού Αμφοτερικού Συμπλόκου Α-Υδροξυ Οξέος 

60ml + Refill
ACTIVE GEL:  Περιέχει υψηλή συγκέντρωση από Άλφα Υδροξυ οξέα και εκχύλισμα φλοιού ιτιάς για την βελτιστοποίηση της καθαρότητας του δέρματος. Αυτό το ενεργό τζελ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο προβληματικό δέρμα.

Ο ιδανικός συνδυασμός του AHA complex από φυσικά Γλυκολικά, Κιτρικά και Γαλακτικά οξέα    επιταχύνει την αποκατάσταση του δέρματος. • Το εκχύλισμα του φλοιού ιτιάς απολεπίζει και μειώνει την επιφανειακή λιπαρότητα ενώ συμβάλει στην διαδικασία καθαρισμού  του δέρματος χαρίζοντάς του διαύγεια.
Βασικά ενεργά συστατικά
  • 10% Τριπλού Συμπλόκου α- Υδροξυ Οξέος 
  • Εκχύλισμα φλοιού ιτιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου